B kategorija

B KATEGORIJA

Dozvola za upravljanje putničkim vozilom, tj. vozilima čija masa nije veča od 3.5t i nemaju više od 8 mesta za sedenje ne računajući sedište za vozača. B – kategorija je dozvola za upravljanje putničkim vozilom. Obuka se može započeti sa navršenih 16 godina, nakon časova teorije i polaganja teorijskog dela. Obuka podrazumeva 40 časova praktične obuke. Nakon završene obuke polaže se i praktični deo ispita. Za polaganje B kategorije potrebno je: lekarsko uverenje za B kategoriju i važeća lična karta.

GOLF 7

Svi vole Golfa - A sedmica je najbolji kog su do sada napravili. Sjajna preglednost i brojna elektronika koja ti asistira dok vozis. Uz sve epitete koji krase Golfove već dugo, odličan izbor za obuku.

SEAT IBIZA

Ibiza je takođe veoma "zahvalna" u gradskom saobraćaju. Udoban automobil sa odličnim motorom, pregledan i kompaktan - Kandidati ga obožavaju, Ibiza je pouzdan partner na vozačkoj obuci.

Pogledaj kako izgleda polaganje za B kategoriju

FIAT PUNTO II

Stari dobri Punto - Na ovom automobilu su mnogi polagali vožnju. Naš Punto je potpuno specijalizovan za obuku i učenje. Nauči prve vozačke veštine u automobilu koji je maher na beogradskim poligonima.

ALFA ROMEO 147

Alfa se do sada dokazala kao odlično vozilo za učenje, što zbog svojih performansi što zbog epiteta malog gradskog auta, za koji se nakon polaganja odluči dosta kandidata. Probaj i ti Alfu Romeo 147.

POLOŽI VOŽNJU KAO PROFESIONALAC

Naši posvećeni instruktori će se potruditi da te pripreme ne samo za ispit nego i za celokupan "vozački život" i saobraćaj, tako da se osećaš kao siguran vozač. U teorijskom delu nastave naučičes sve potrebne veštine koje ćes upotrebiti na časovima prakse uz profesionalan nadzor.

20 GODINA ISKUSTVA

Sa ponosom možemo reći da su iza nas hiljade zadovoljnih kanditata, sada već vozača, koji su naša najbolja preporuka. Od osnivanja auto škole GAS naš cilj je da od svakog kandidata napravimo bezbednog vozača kako bi doprineli što bezbednijem i kvalitetnijem saobraćaju.


premium partner

© 2018 Centar za obuku vozača GAS Stars Beograd DOO. Sva prava zadržana.

Powered by Desert Genius.